Morten S. Bojesen

Partner

Om Morten S. Bojesen

Morten er Partner i MKM Corporate Finance, som han har været en del af siden firmaet blev stiftet. Han har en kandidatgrad i økonomi – Cand. Polit. fra Københavns Universitet.

Morten har igennem hele sin karriere arbejdet med M&A, og fokuseret på køb og salg af virksomheder – blandt andet med erfaring fra sin tidligere ansættelse i Clearwater International. Morten har arbejdet med både købs-og -salgsside for ejerledere, kapitalfonde, corporates samt børsnoterede virksomheder, og har rådgivet på salg af virksomheder inden for en lang rækker industrier fra Tech og Software, til Forbrugsvarer, Konsulentforretninger, Distributører, Life Science og Industrivirksomheder.

En M&A-processen er intensiv, dynamisk, uforudsigelig og lærerig, og den kræver detaljeorienterethed, arbejdsomhed, omstillingsparathed samt forståelse for forretningsmodeller, regnskabsteknik og ikke mindst kundernes succeskriterier – og netop derfor er Morten passioneret omkring M&A.

En salgsproces er, især for ejerledere og familievirksomheder, en vigtig begivenhed – både økonomisk og følelsesmæssigt – og det er både et stort privilegie, og et stort ansvar at rådgive omkring, hvilket Morten er meget bevidst om. Han brænder for at yde kompetent og dedikeret rådgivning i M&A-processen med lokal tilstedeværelse og tilgængelighed samt en hands-on tilgang, som først og fremmest sikrer kunderne tryghed igennem hele processen.

I M&A processen er fokus på rapportering, både finansiel- og kommerciel, en integreret og vigtig del, da det skaber indsigt og værdi for virksomheden og dens ejere. Morten ønsker at synliggøre værdien heraf i den daglige drift for virksomheder – også selvom der ikke forelægger konkrete salgsplaner, og derfor er det også en integreret del af rådgivningsydelserne hos MKM Coroprate Finance.

Ved siden er MKM er Morten gift med Mia, og bruger fritiden på golf, løb samt vin og mad. Han er derudover en passioneret sportsfan med forkærlighed for især fodbold, og Premier League.