Kasper N. Gravesen

Partner

Om Kasper N. Gravesen

Kasper er Partner i MKM Corporate Finance, som han har været en del af siden firmaet blev stiftet. Han har igennem årene rådgivet i mange virksomheder omkring gæld, på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser og er specialist i komplicerede gældsopgaver.

Med en tidligere karriere i Nykredit, har Kasper en stor indsigt i mange forretningsmodeller og finansieringsmuligheder.

Kasper er entreprenant og energifyldt, men struktureret i sin tilgang og rådgivning af virksomhedsejere. Kasper har udover en HD i Finansiering fra Aarhus universitet, også en bestyrelsesuddannelse fra Board Company. 

Kasper brænder for sammen med sine kunder at sætte fælles mål og gå 100% efter dem. Derudover motiveres han i høj grad af at løse komplekse opgaver, og se muligheder og være kreativ, når andre ikke ser flere potentielle løsninger.

Kasper er den energiske og kreative, løsningsorienterede og optimistiske katalysator, der muliggør en vellykket opgaveløsning for alle parter. 

Kasper skaber en tæt og troværdig atmosfære, og er ekstremt engageret i hver enkelt sag og stræber efter at levere det bedste hver gang. 

Kasper elsker at cykle på landevejene når vejret tillader det, og vinterbader hver morgen. Derudover bruger han meget tid med sine 2 børn, kone, familie og venner.