Vi er passionerede for at gøre komplekse processer trygge, forståelige og værdiskabende.

Hos MKM har vi specialiseret os i alt hjælpe dig som ejer, hvis du enten går med tanker om at sælge din virksomhed helt eller delvist, overvejer potentielle opkøb, ønsker at fremskaffe ny kapital, eller optimere dine nuværende finansielle forhold.

Vi har kombineret ekspertisen fra traditionel M&A og den finansielle sektor, med en ambition om at være førende på faglig, værdiskabende og troværdig Corporate Finance-rådgivning i SMV-segmentet i Danmark. Vi har rådgivet på både købs- og salgssiden for ejerledere, kapitalfonde, corporates samt børsnoterede virksomheder, med en track-record af vellykkede kapitaltilførsler og transaktioner indenfor en bred vifte af industrier fra Tech og Software til Forbrugsvarer, Konsulentforretninger, Distributører, Life Science og Industrivirksomheder. 

Vi prioriterer altid at være fleksible og tilgængelige, da vi ved hvor vigtigt det er at være til rådighed, når man som virksomhedsejer og -leder, potentielt står overfor de største beslutninger i ens karriere. Vi er derfor også bevidste om at komplekse processer, skal gøres trygge og forståelige, og at vi lever op til den tillid vi bliver vist. Alle sager forankres ved en partner, der dedikerer sig til den personlige og tætte rådgivning vi ved der kræves.

Vi arbejder 100% uafhængigt af øvrige rådgivere og finansielle institutioner, som sikrer at vi kan yde helt objektiv rådgivning, med et formål for øje – at skabe størst mulig værdi for dig som virksomhedsejer. Vi skræddersyer altid vores rådgivning, ud af de krav og ønsker der stilles til opgaven. Vores vigtigste job er et at skabe den rigtige løsning for dig og din virksomhed, hvor priser, vilkår og kultur går op i en højere enhed. Alt efter opgavens omfang og karakter, rådgiver vi enten på time-basis, tilknyttet som fast konsulent, indtræder i bestyrelse og advisory boards, eller honoreres alt efter hvor godt vi sammen lykkes.

2-DSC02789

Kasper N. Gravesen

Partner