Mathias F. Pedersen

Partner

Om Mathias F. Pedersen

Mathias er Partner i MKM Corporate Finance, som han har været siden firmaet blev stiftet. Han er uddannet Cand. Merc. fra BSS, Aarhus Universitet.

Mathias har tidligere rådgivet, primært ejerledere, i et multiple family office, med fokus på uvildig strategisk- og finansiel rådgivning på erhvervssiden. Foruden at være sparringspartner, har en central del af arbejdsområdet været som finansiel ansvarlig på en række investorprojekter, udbudt til interne investorer i huset. Tidligere har Mathias arbejdet med kapitalfremskaffelse i form af både fremmed- og egenfinansiering – både til opstart af nye projekter eller til finansiering af ny og fremtidig vækst.

Mathias er i sin arbejdstilgang energisk og meget løsningsorienteret, men med en struktureret og analytisk tilgang, som det ofte kræves for at identificere og nedbryde komplekse problemstillinger. Mathias har tidligere spillet fodbold på professionelt plan, og taget mentaliteten herfra med videre i det civile erhvervsliv, specielt når det kommer til engagement og ønsket om at levere det bedst mulige resultat hver gang.

Mathias elsker (stort set alt) sport, god mad og kaffe. I fritiden bruger Mathias så meget tid som muligt sammen med sin kæreste, barn, familie og venner.